AurinkoVarma Oy

REKRY

Hae töihin!

Etsimme nuorekkaaseen sekä innostavaan joukkoomme jaatkuvasti uusia työntekijöitä. Katso alempaa tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat. Tutustu myös yrityksemme asiakaspalautteisiin.

myyntiedustajia

Aurinkoenergia ala on vahvasti kasvava ala. Omavaraisuus ja ilmastovastuullisuus lisäävät kiinnostusta kasvavassa määrin.

Haemme myyntiedustajaa, nuorekkaaseen & innostavaan porukkaamme!! Myyntiedustajana varaat itse käyntejä sekä käyt läpi valmiita asiakkailta tulleita tarjouspyyntöjä. Voit itse vaikuttaa omaan kalenteriisi. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Uudenmaan alueella.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen työn poikkeuksellisessa yrityksessä
  • Hyvän palkkamallin. Takuupalkka/provisopalkkaus.
  • Ammattitaitoisen koulutuksen ja tuen
  • Järkevästi hinnoitellun ja laadukkaan tuotteen, jota on ilo myydä

Odotamme sinulta yhteistyökykyä, tervettä tuloshalukkuutta ja innokasta asennetta. Aiempi kokemus myyntialalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys. Oma auto on välttämätön, jotta asiakaskäynnit hoituvat eripuolilla uuttamaata.

Aurinkovarma Oy on asiakaslähtöinen kasvuyritys. Erotumme alalla asiakaslähtöisellä ja vakuuttavalla toiminnalla. Olemme pienehkö joustava yritys ja meillä myyntityössä sekä urakehityksessä pääsee etenemään, kilpailukykyisen hinnan ja huipputuotteen ansioista. Asiakas ei maksa ylimääräistä huippulaadusta, jonka meiltä saa. Ja juurikin sen takia tuotteitamme on myös mukava ja helppo myydä!

lähetä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Max. tiedoston koko: 2 MB.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.