AurinkoVarma Oy

Aurinkopaneelit kotiisi - omakotitaloon tai mökille

Aurinkopaneelit omakotitaloon avaimet käteen -palveluna

Asennamme aurinkopaneelit ja aurinkosähköratkaisut omakotitaloihin tai mökille koko Etelä-Suomen ja Uudenmaan alueella. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta vastinetta rahoilleen ja hinta-laatusuhteeltaan ensiluokkaista palvelua aurinkoenergian saralla.

Kartoitamme omakotitalon huolellisesti, jotta aurinkopaneelien sähköntuotanto olisi juuri oikein mitoitettu kotisi tarpeisiin ja tavoiteltu sähköntuotanto olisi mahdollinen. Tilauksen jälkeen hoidamme kaiken puolestasi avaimet käteen -periaatteella, sekä opastamme laitteiston käytössä. Invertterin avulla aurinkopaneelien sähköntuotantoa on helppo seurata näytöltä tai vaikkapa suoraan puhelimestasi.

Mikäli kotisi katto on kunnostuksen tarpeessa, suosittelemme ensi katon korjausta, sen uusimista tai maalausta ennen aurinkopaneelien asennusta.

Mihin aurinkopaneelit voi asentaa?

Aurinkopaneelit voi asentaa mille tahansa kattotyypille tai -materiaalille ja lisäksi yksi vaihtoehto on aurinkopaneelien maa-asennus. Optimaalisin sijainti aurinkopaneelille on kuitenkin etelään suunnattu harjakatto, jossa ei ole edessä puita tai muita esteitä varjostamassa auringonvaloa. Silti tasakattoiseen omakotitaloon on mahdollista asentaa oikeilla kiinnitysjärjestelmillä tuottoisa aurinkosähköjärjestelmä.

Selvitä nämä tiedot ennakkoon ja mitoitetaan aurinkopaneelit kotiisi oikein

Oikein mitoitetun aurinkopaneelien määrän selvittämiseksi tarvitsemme seuraavia tietoja: kohteen sijainti, kattotyyppi ja -materiaali, kotisi kerrosten lukumäärä, nykyinen sähkönkulutus ja missä sähköpääkeskus sijaitsee. Ihan alkuun kaikki kuitenkin alkaa siitä, että otat meihin yhteyttä ja kerrot tarpeesta. Tulemme mielellämme paikan päälle kartoittamaan aurinkoenergian tuottamiseen siirtymisestä teidän omakotitaloon tai vapaa-ajan asuntoon.

Pitkä talvi ei ole este aurinkopaneelien toimivalle tuotannolle

Vaikka kotimaassamme onkin pitkät talvet ei se ole este aurinkosähkön tuotannolle. Aurinkopaneelit tuottaa energiaa omakotitalosi tarpeisiin suurimman osan vuodesta. Aurinkosähkön tuotto-odotukset ovat täysin Keski-Euroopan tasolla, sillä meidän kesän pitkät ja valoisat päivät kompensoivat erinomaisesti pimeää talviaikaa. Saatavilla on myös erilaisia akkupaketteja sähkö varastoimiseen.

Tilaa kartoitus aurinkosähkö-järjestelmästä

Hae joustavaa rahoitusta

Näin toimimme

Lue myös kotitalousvähennys mahdollisuudesta:

Mikäli saa energiatukea olet oikeutettu kotitalousvähennykseen aurinkosähköjärjestelmän asennustyön osuudesta.