AurinkoVarma Oy

Aurinkopaneelit yrityksille nopealla toimituksella

Yrityksesi hiilijalanjälki pienemmäksi aurinkosähköllä

Aurinkosähköjärjestelmä on erinomainen ja nykyaikainen tapa pienentää yrityksesi sähkölaskua ja hiilijalanjälkeä. Tilaa meiltä kartoitus, niin tulemme ja suunnittelemme yrityksenne aurinkosähköjärjestelmän, sekä asennamme aurinkopaneelit nopeallakin aikataululla. Aurinkoenergiaan investoimalla voit hakea yrityksellesi energiainvestointitukea, joka lyhentää takaisinmaksuaikaa huomattavasti. Aurinkopaneelien avulla pienempien sähkölaskujen lisäksi, viet yritystäsi vihreämpään suuntaan.

Lue lisää energiatuesta yrityksille Business Finlandin sivuilta. 

Aurinkopaneelit on järkevä investointi yritykseesi

Aurinkopaneelien asennus oikein mitoitettuna maksaa itsensä yritykselle takaisin nopealla aikataululla. Oikein mitoitetun aurinkosähköjärjestelmän suunnitteluun tarvitsemme seuraavat tiedot: yrityksen sijainnin ja sähkönkulutuksen kilowattitunteina. Lisäksi tulemme maksuttomalle kartoituskäynnille Uudenmaan alueella, jotta varmistamme kiinteistön soveltuvuuden aurinkosähkön tuottajaksi ja samalla varmistamme katon kunnon kestävään aurinkopaneelien asennukseen. Asennuksen jälkeen yrityksesi sähköntuottoa on helppo seurata reaaliaikaisesti vaikkapa puhelimesta.

Sitä suurempi järjestelmä, mitä suurempi sähkönkulutus yrityksessä on ja sen lyhyemmäksi kutistuu investoinnin takaisinmaksuaika. Aurinkopaneelien elinkaari on pitkä, jopa 30-40 vuotta ja se on helppohoitoinen sekä käytännössä lähes huoltovapaa. Aurinkosähköllä pyritään kattamaan yrityksen sähkön vuosikulutuksesta n. 25-30 prosenttia, riippuen kulutuksesta ja järjestelmän koosta.

Yrityksen aurinkopaneelit AurinkoVarmalta

Investoimalla aurinkopaneeleihin takaat yrityksesi energiantuotantoa ja omavaraisuutta. Lisäksi takaisinmaksun jälkeen, kaikki aurinkosähkön tuotanto on yritykselle puhdasta säästöä. Yrityksen saadessa hankintatukea on takaisinmaksuaika yleensä reilusti alle kymmenen vuotta.

Asennamme aurinkopaneelit ja aurinkovoimalat yrityksille erilaisiin kiinteistöihin kuten tuotantotiloihin, varastoihin ja teollisuushalleihin sekä kaiken kokoisiin toimitiloihin Uudellamaalla. Tarvittaessa toimitamme ja asennamme aurinkopaneelit myös muualle Suomeen, kysy lisää.

Muista tutustua Business Finlandin tarjoamaan energiatukeen.

Motivan suurkohteen tuki ja rahoitus

Tilaa kartoitus aurinkosähkö-järjestelmästä

Hae joustavaa rahoitusta

Näin toimimme