AurinkoVarma Oy

Aurinkopaneelit maatilalle

Aurinkopaneelit maatilan ja maatalouden energian tuottajaksi

Aurinkosähköjärjestelmä ja aurinkopaneelit ovat täydellinen sekä huoltovapaa ratkaisu maatilalle, sillä järjestelmän tuotto on erinomainen. Tällä hetkellä energiaratkaisuihin kannattaa satsata, sillä maatalouteen on olemassa erilaisia avustuksia tukemaan hankinnasta muodostuneissa investointikuluissa. Tukea voi saada jopa 30-50 prosenttia riippuen investoinnista. Me toimitamme sekä asennamme aurinkopaneelit turvaamaan energiaomavaraisuutta Uudellamaalla ja myös muualle Suomeen nopeallakin aikataululla. Aurinkopaneelien käyttöikä on jopa 30-40 vuotta.

Tässä hyödyllisiä linkkejä, joista voit lukea avustuksista enemmän

Aurinkopaneelit maatilalle lisää omavaraisuutta

Oma aurinkosähkövoimala ja laadukkaat aurinkopaneelit tuo maatilallesi huomattavaa energiasäästöä pienemmän sähkölaskun muodossa. Lisäksi luonto kiittää 100% uusiutuvan energian hyödyntämisestä. Maataloudessa aurinkosähkö tuo omavaraisuutta maatilan sähköntuotantoon ja siitä on jo runsaasti myönteistä kokemusta helppona ja toimintavarmana energialähteenä.

Maatilat ovat usein paikoissa, joissa on runsaasti rakennusten katto- ja maapinta-alaa, ilman varjostavia tekijöitä. Lisäksi maatilojen korkea energiantarve luo erittäin suotuisat olosuhteet omavaraiseen ja kannattavaan sähköntuotantoon. Aurinkosähkö on hyvä ja toimiva vaihtoehto maatalouden energialähteeksi.

Seuraa aurinkosähkön tuotantoa maatilalla

Aurinkopaneelien asennuksen ja käyttöönoton yhteydessä saat käyttöösi helppokäyttöisen ja kätevän mobiilisovelluksen. Tarvitset lisäksi vain hyvän nettiyhteyden ja voit käyttää sovellusta tabletilla tai puhelimessa näppärästi siellä missä itsekin olet.

Olemme kokeneita aurinkoenergian ammattilaisia ja voit luottaa siihen, että mitoitamme kannattavan ja tuottoisan aurinkovoimalan maatilanne tarpeisiin. Ota yhteyttä, kerro tarpeistanne ja kartoitetaan yhdessä paras aurinkopaneelipaketti maataloutenne tarpeisiin. Opastamme tarvittaessa myös tukihakemuksen kanssa.

Tilaa kartoitus aurinkosähkö-järjestelmästä

Hae joustavaa rahoitusta

Näin toimimme

Tutustu aurinkoenergian tuki mahdollisuuksiin