AurinkoVarma Oy

Aurinkopaneelit taloyhtiöihin

Laadukkaat aurinkopaneelit taloyhtiöille

Kauttamme laadukkaat aurinkopaneelit taloyhtiöille avaimet käteen -toimituksina. Aurinkopaneelien mitoitus ja asennus asiantuntevasti taloyhtiöiden tarpeisiin Uudenmaan alueella. Aurinkopaneelien tuottama sähkö saadaan jyvitettyä tasaisesti taloyhtiön jokaisen asunnon sähkölaskulle. Jyvittäminen onnistuu nykyään helposti muodostamalla taloyhtiöstä energiayhteisö, jossa kaikilla asunnoilla on oma sähkömittari ja energiahyöty saadaan jaettua helposti kaikkien kesken.

Aurinkopaneelit - huoltovapaita ja pitkäikäisiä

Aurinkopaneelit ovat huoltovapaa ja ympäristöystävällinen energianlähde taloyhtiölle. Vaihdettavia teknisiä osia ei ole ja lisäksi aurinkosähköjärjestelmän käyttöikä on 30-40 vuotta. Aurinkosähkö lisää omavaraisuutta ja lisäksi nostaa taloyhtiön arvoa ja yksittäisen asunnon myyntihintaa, sillä ostaja varmasti arvostaa pienempää sähkölaskua.

Aurinkosähköjärjestelmä taloyhtiönne tarpeisiin ja oikein mitoitettuna

Kartoitamme ja suunnittelemme mielellämme taloyhtiönne tarpeisiin mitoitetun aurinkosähköjärjestelmän. Suunnitelmassa otetaan huomioon mahdolliset tulevat muutostarpeet. Mikäli on jo valmiiksi tiedossa muutoksia tai uudistuksia taloyhtiössä, jotka vaikuttavat energiantarpeeseen, voidaan mitoitus toteuttaa muuttuva sähkönkulutus huomioiden. Tarvittaessa aurinkosähköjärjestelmä voidaan suunnitella ja asentaa siten, että sitä on mahdollista myöhemmin laajentaa, taloyhtiön muuttuviin energian tarpeisiin.

AurinkoVarman kautta vaivaton siityminen aurinkosähköön taloyhtiölle.

Ota yhteyttä ja tilaa kartoitus!

Tutustu aurinkoenergian tuki mahdollisuuksiin

Tilaa kartoitus aurinkosähkö-järjestelmästä

Hae joustavaa rahoitusta

Näin toimimme