AurinkoVarma Oy

Aurinkosähkö on vastuullinen ja kustannustehokas energiamuoto

Omavaraisuutta energiantuotantoon aurinkosähköllä

Aurinkoenergian käyttö on voimakkaassa kasvussa, vaikka sen käyttö suomessa onkin vielä erittäin vähäistä. Kuitenkin aurinkosähkön tuotto on erittäin hyvä etenkin eteläisessä Suomessa. Aurinkosähkö on vastuullinen ja ympäristöystävällinen energiamuoto, sekä erittäin kustannustehokas tapa pienentää omaa sähkölaskua ja nostaa kiinteistösi arvoa. Aurinkosähkö on paras tapa pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä ja maksaa itsensä takaisin reilussa kymmenessä vuodessa.

Vastoin yleistä virheellistä uskomusta aurinkosähkön tuotto vähenee lämmön noustessa ja siksi Suomen viileä kevät aurinko tuottaa erinomaisesti sähköä.

Aurinkosähkö on erinomainen valinta myös Suomessa

Omavaraisuus energian suhteen on hyvä sijoitus tulevaisuuteesi ja lisäksi aurinkopaneelijärjestelmän asennus ja käyttöönotto on helppoa sekä sujuvaa kauttamme avaimet käteen -toimituksena. Lisäksi aurinkoenergiajärjestelmän ylläpito on vaivatonta ja sen elinkaari on pitkä, jopa 30-50 vuotta järjestelmästä riippuen. Edustamiemme aurinkosähköjärjestelmien komponentit on laadukkaista ja kestävistä materiaaleista valmistettu, eikä niissä ole kuluvia osia mitkä vaatisi jatkuvaa teknistä huoltoa tai varaosien vaihtoa. Sähköntuotantoa syntyy aina, kun ulkona on valoisaa ja aurinkopaneelit tuottavat käytettävää energiaa myös pilvisellä säällä. Lisäksi toisin kuin luullaan, aurinkosähköjärjestelmä tuottavat sähköä paremmin kylmässä ilmassa ja Suomessa vuoden keskilämpötila on alhainen. Lisäksi pitkä valoisa kesä kompensoi erinomaisesti pimeämpää talviaikaa.

Aurinkosähköjärjestelmä ja aurinkovoimala oikein mitoitettuna

Aurinkoenergiaratkaisut ovat aina räätälöityjä ja mitoitettuja juuri kiinteistösi tai kotisi tarpeisiin. Olemme aurinkosähkön asiantuntijoita ja hoidamme luotettavasti koko prosessin suunnittelusta asennukseen. Aurinkosähköjärjestelmän voi asentaa lähes mihin kiinteistöön tahansa, on kyseessä sitten omakotitalo (sisäinen linkki sivulle: aurinkopaneelit omakotitalo), piha- tai hallirakennus, mökki, maatila tai teollisuuskiinteistö. Aurinkosähkö on pitkäikäinen ja kestävä sijoitus oman energian tuotantoon, joka takuuvarmasti kestää suomen pitkät talvet ja pakkaset. Tilaa meiltä kartoituskäynti, niin saat tarjouksen juuri oikein mitoitettuna ja juuri teidän tarpeisiin parhaiten soveltuvasta aurinkosähköjärjestelmästä. Kartoitus on täysin ilmainen Uudenmaan alueella.

Mitä aurinkosähkö-järjestelmän mitoituksessa huomioidaan?

Yleensä aurinkosähkön energiantuotannolla pyritään kattamaan 35% vuosikulutuksesta. Aurinkoopaneelien tuottaman energia suunnitellaan kulutuksen mukaan ja aurinkovoimalan voi tarkoituksella ylimitoittaa mikäli tiedetään, että sähkönkulutukseen on tulossa muutoksia. Yleisesti mitoitus siis lasketaan kattamaan 30-35% oman talouden sähkön vuosikulutuksesta.

Aurinkosähköjärjestelmän mitoitukseen vaikuttaa:

  • kodin tai kiinteistön sähkönkulutus
  • käytettävissä oleva pinta-ala aurinkopaneeleille
  • kohteen muut ominaisuudet kuten mm. katon kaltevuus
  • asiakkaan odottaman tuotto

Tilaa kartoitus aurinkosähköjärjestelmästä.

Näin aurinkoenergia toimii:

Aurinkopaneeli muuttaa auringonsäteet sähköenergiaksi.

Invertteri muuttaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirtasähkön kiinteistössä käytetäväksi vaihtovirraksi.

Invertteri muuttaa aurinkopaneelien tuottaman tasavirtasähkön kiinteistössä käytetäväksi vaihtovirraksi.

Kaikki tapahtuu automaattisesti ja vaivattomasti. Seuraa tuotantoa invertterin näytöltä tai applikaatiosta.

Juha siirtyi jo aurinkosähköön

”Aurinkosähkö oli pitkään houkuttanut, mutta katon huono kunto ja sen kustannukset mietityttivät. AurinkoVarma tuli paikalle kuin tilauksesta ja antoi tarjouksen, josta ei voinut kieltäytyä. Katto tuli kuntoon ja paneelit katolle ripeästi ja sovitusti.”

– Juha Valtonen

Lue lisää asiakaskokemuksia

Hae joustavaa rahoitusta

Näin toimimme