AurinkoVarma Oy

Ensiluokkaiset aurinkopaneelit valmiiksi asennettuna

Aurinkopaneelijärjestelmät kaikille kattotyypeille

Aurinkopaneeli-järjestelmät kaikille kattotyypeille

Selvitämme aina ensin, että kiinteistö on varmasti soveltuva aurinkosähkön tuottamiseen.
Varmistamme, että katolle tulee riittävästi valoa ja opastamme teitä valitsemaan tarpeisiinne sopivan kokoisen järjestelmän energian tuottamiseen. Aurinkopaneelit soveltuvat kaikkiin eri kattotyyppeihin ja nykyään niihin löytyy erinomaiset asennus- ja kiinnitysjärjestelmät, jotka kestävät hyvin Suomen sääolojen vaihtelut. Aurinkopaneelijärjestelmä on erinomainen valinta omakotitalon, pientalon, taloyhtiön, yrityksen ja maatilan kiinteistöjen energian tuottajaksi. Asennamme aurinkopaneelit Uudellamaalla sekä koko Eteläisen Suomen alueella.

Anna ammattilaisen asentaa aurinkopaneelit

Oikein asennettuna aurinkopaneelit on huoltovapaa ja puhdas energialähde. Aurinkopaneelijärjestelmän asennus kannattaa antaa ammattilaisen hoitoon. Näin voit huoletta luottaa siihen, että asennus hoituu turvallisesti, nopeasti ja saat omavoimalan elinkaaresta parhaan mahdollinen hyödyn irti. Kannattaa myös huomioida se, että verkkoon liitetty aurinkovoimala on sähköalan ammattilaisen työtä.

AurinkoVarma tarjoaa aurinkopaneelit räätälöidysti ja valmiiksi asennuksia ympäri vuoden, jopa talvella. Saat asiantuntijoidemme toimesta laadukkaan aurinkovoimalan ammattitaitoisesti ja oikein asennettuna, käyttöönotettuna sekä verkkoon kytkennän avaimet käteen -periaatteella. Aurinkopaneelien tuottamaa aurinkosähköä on helppoa seurata invertterin avulla näytöltä, tai etänä esim. tietokoneelta ja puhelimesta.

Aurinkopaneelijärjestelmä maksaa itsensä takaisin

Aurinkopaneelit maksavat itsensä takaisin vähintään kaksi kertaa elinkaarensa aikana, ja järjestelmän investoinnille voidaan luvata jopa 6-10% tuotto. Sähkölaskuissa säästö voi olla useita satoja euroja vuodessa. Aurinkopaneelijärjestelmä on paras tapa pienentää kiinteistön hiilijalanjälkeä.

Kaiken yllä mainitun lisäksi aurinkopaneelijärjestelmän asennus ja käyttöönotto sujuu erittäin helposti ja yksinkertaisesti kauttamme avaimet käteen -periaatteella.

Tilaa kartoitus aurinkosähkö-järjestelmästä

Hae joustavaa rahoitusta

Näin toimimme

Aurinkopaneelien asennusvideo